دسته : اقتصاد
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 596 KB
تعداد صفحات : 46
بازدیدها : 529
برچسبها : دانلود پاورپوینت مکتب اطریشی پساکینزی اقتصاد
مبلغ : 9000 تومان
خرید این فایلپروژه پاورپوینت مکاتب اطریشی و پساکینزی در اقتصاد
این پروژه شامل پاورپوینتی با موضوع مکاتب اطریشی و پساکینزی در اقتصاد می باشد که در حجم 46 اسلاید، همراه با نمودار، فرمول نویسی دقیق و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی درس اقتصاد کلان توسط دانشجویان رشته اقتصاد مورد استفاده قرار گیرد.
مقدمه:
مکاتب اطریشی و پساکینزی دو جریان فکری اقتصاد کلان می باشند که خارج از تفکر اصلی بوده و معرف بخش عمده ای از 25 درصد از اقتصاددانانی است که با 75 درصد بدنه اصلی اقتصاددانانی اختلاف عقیده دارند.
هر دو آنها، ملاحظات و انتقادهای مشابهی به جریان فکری حاکم بر اقتصاد کلان دارند. به عنوان مثال، هر دو مکاتب اطریشی و پساکینزی به طور جدی موارد ذیل را دنبال کرده اند: مصادیق و کاربرد ناآگاهی (جهلی که نمی توان آن را از بین برد), خنثی نبودن پول که تولید و مبادله را کاملاً تحت تاثیر قرار می دهد, و مسائل مربوط به تعدیل در اقتصادی که عدم اطمینان، زمان و پول نقش عمده ای در آن دارند. این ملاحظات عموماً توسط اقتصاددانان طرفدار جریان اصلی نادیده گرفته می شوند، بگونه ای که مساله عدم اطمینان را به مسئله ریسک تقلیل می دهند، اقتصاد پولی را با مشخصه های اقتصاد نهاتری مطرح می کنند و وضعیت های انتقالی و گذر را به عنوان شرایط تعادل در نظر می گیرند.
طی بیست سال گذشته مکتب اطریشی مورد اقبال عمده ای قرار گرفته است. این امر بطور عمده به دلیل تعهد و استواری میزس Mises و هایک همراه با بازبینی و بسط عقاید به ارث رسیده توسط لاخمن Lachmann, روتباردRothbard , و کایرزنر Kirzner بوده است . افرادی چون منگرMenger , بوهم باورک Bohm-Bawerk و فون وایزر VonWieser درپایه گذاری, تبیین و توسعه سنت پژوهش اولیه مکتب اطریشی در دوره معروف به انقلاب نهایی گراMarginalist Revolution و تبعات پس از آن نقش عمده ای داشتند.
مکتب اطریشی بطور موقتی سرزندگی خود را در ارتباط با برخورد با دو سنت پژوهش عمده نئوکلاسیکی بدست آورد: امکان محاسبات اقتصادی تحت شرایط سوسیالیستی (برخورد با مکتب والراسی) و ماهیت و طبیعت بحرانهای اقتصادی (مقابله با مکتب مارشالی) . چنین به نظر می آمد که مکتب اطریشی در این دو تقابل در اواخر دهه 1930 بازنده بوده است.
فهرست مطالب
مقدمه
سنت پژوهش مکتب اطریشی
نظریه مکتب اطریشی درباره ادوار تجاری
مدل میزسهایک
عدم خنثایی پول
اختلالات ناشی از پول
اجتناب ناپذیر بودن رکود
منحنی اختلال پولی
بحران و آغاز رکود
اجازه دادن به رکود برای طی مسیر خود
ارزیابی مدل میزسهایک
تورم و تجدید حیات مکتب اطریشی
انتقاد مکتب اطریشی از انتظارات عقلایی
مکتب پساکینزی
نقاط مشترک پساکینزیها
شکست تقاضای موثر
مبانی خرد اقتصاد کلان در مکتب پساکینزی
مدل قیمت گذاری هزینه متوسط
تورم: علت و علاج
درونزایی پول
کینزیهای بنیادگرا: ارتباط بین عدم اطمینان پول بیکاری
عدم اطمینان و زمان تاریخی
نظریه پولی تولید
تاثیرانعطاف پذیری قیمت دستمزد
انتقاد پساکینزی به انتظارات عقلائی
مقایسه مکاتب اطریشی و پساکینزی
خرید و دانلود آنی فایل