دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 1426 KB
تعداد صفحات : 161
بازدیدها : 437
برچسبها : تعیین اهداف جذب منابع مؤسسات مالی و اعتباری منطق فازی شبکه عصبی
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلپایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری تعیین اهداف جذب منابع با رویکرد منطق فازی و شبکه های عصبی در مؤسسات مالی و اعتباری
قدرت و اعتبار موسسات مالی و اعتباری به پول هایی است که سپرده گذاران در آنها سپرده نموده اند و پیشرفت و بقای هر یک از موسسات مذکور به میزان سهم از منابع کل بازار بستگی دارد و افزایش سهم از منابع بازار نیازمند تلاش مستمر و برنامه ایی قوی، جامع با الگویی مناسب در قالب اهداف جذب منابع کل و جزء می باشد. از آن جایی که تصمیمات مدیریتی از قبیل انتخاب و انتصاب و جابجایی مسئولان شعب و دوایر و پرداخت عایدات غیر مستمر و مواردی از این قبیل به میزان تحقق اهداف جذب منابع ارتباط دارد و همچنین سنجش میزان تحقق اهداف جذب منابع در هریک از شعب موسسات مالی و اعتباری متاثر از نوع و میزان هدف گذاری جزء می باشد، با نگرش شناسایی نقاط ضعف سیستم هدف گذاری جاری در موسسات مالی و اعتباری و بهبود فرآیند سنجش عملکرد و جلوگیری از کاهش نرخ تلاش بعد از رسیدن به هدف و قبل از اتمام دوره، در این پایان نامه میزان منابع آتی شعب دو موسسه مالی و اعتباری با رویکرد تلفیقی از شبکه های عصبی و منطق فازی و خلق معادله ابتکاری و با استفاده از متغیر های جدید پیش بینی و سپس با توجه به تغییرات منابع هر یک از شعب هدف گذاری با ضریب اطمینان ثابتی صورت پذیرفت و در ادامه هدف گذاری به روش های جاری و روش فرا ابتکاری با واقعیت جذب منابع مقایسه شد.
واژگان کلیدی: تعیین اهداف، جذب منابع، شبکه های عصبی، منطق فازی.
موسسه مالی و اعتباری نهادی اقتصادی است که وظیفه هایی چون تجهیز و توزیع اعتبارات، عملیات اعتباری، عملیات مالی، نقل و انتقال وجوه، قبول امانات، نگهداری سهام و اشیای قیمتی مشتریان، انجام وظیفه قیمومت و ولایت برای مشتریان، انجام وکالت خرید یا فروش را بر عهده دارند...
بانک ها و مؤسسات مالی و اعتباری از طریق انجام عملیات بانکی به جذب منابع مالی می پرداختند با توسعه روزافزون فناوری و صنعتی شدن در جذب منابع مالی تغییرات چشمگیری به وجود آمده به نحوی که شبکه های خودکارسازی بانکی و بانکداری اینترنتی یکی از مهم ترین راه های تجهیز منابع مالی برای بانک ها و مؤسسات مالی شده اند. امروزه بانک ها برای افزایش قدرت نقدینگی و بالا بردن کیفیت خدمات خود، خدمات مالی غیر بانکی نیز به مشتریان ارائه می کنند و با خرید سازمان های کارگزاری مانند شرکت های بیمه و معاملات ملکی در بازارهای غیر رسمی نیز فعالیت می کنند در حال حاضر به دلیل وجود رقابت بین بانک ها و مؤسسات مالی برای جذب بیشتر منابع، تسلط بر مؤلفه های مؤثر بر تجهیز منابع مالی اهمیت ویژه ای یافته است.
جمع آوری سپرده های در دست مردم و سرگردان و در یا سایر بانک ها و مؤسسات مالی و اعتباری رقیب را توسط یک واحد مالی (بانک/موسسه مالی و اعتباری) به منظور افزایش سهم از منابع را جذب منابع می نامند.
تعیین اهداف جذب منابع به هدف گذاری برای هر یک از شعبه های یک موسسه مالی و اعتباری به منظور جذب سپرده ها در دوره ای مشخص اطلاق می شود.
شبکه های عصبی مدل های ساده شده سیستم عصبی انسان هستند که اصول کاری خود را از نحوه ی محاسبه در مغز انسان گرفته اند. شبکه های عصبی دارای قابلیت هایی مانند نگاشت یا الگوسازی، عمومیت بخشیدن، استحکام، تحمل نقص و نیز پردازش بسیار سریع و موازی اطلاعات هستند. شبکه های عصبی با موفقیت در زمینه های شناسایی، پردازش تصویر، مقایسه داده ها، پیش بینی و تا حدودی بهینه سازی مورد استفاده قرار گرفته اند.
دو نوع معماری کلی در شبکه های عصبی وجود دارد که عبارت اند از روبه جلو و بازگشتی....
در بسیاری از شرایط، داده های دقیق برای الگوسازی مسائل زندگی واقعی کافی نیستند؛ زیرا قضاوت های انسان و ترجیحات او در بسیاری از شرایط مبهم است و نمی توان آن ها را با اعداد دقیق تخمین زد. برای حل این مشکل نظریه ی فازی برای اولین بار توسط لطفی زاده، مطرح شد که برای تصمیم گیری در مورد داده های غیرقطعی و غیردقیق مناسب بود. چرا که روش های علم مدیریت کلاسیک برگرفته از ریاضیات دو ارزشی و چند ارزشی بودند که خواهان داده های کمی و دقیق هستند.
به طور خلاصه در منطق های قطعی از قبیل باینری ارزش متغیرها به صورت درست یا غلط، سیاه و سفید و صفر و یک می باشد، تعمیم منطق باینری را می توان به صورت منطق چند مقداره معرفی نمود که متغیرها مقادیر متعددی را اختیار می کنند و به بیان دیگر، منطق نسبی به صورت جملات نامعین تعریف می شوند....
فصل اول-طرح تحقیق
مقدمه
بیان مسئله تحقیق
ضرورت انجام تحقیق
فرضیه و اهداف
فرضیه
اهداف
روش تحقیق
قلمرو تحقیق
بررسی اجمالی منابع در سال های اخیر
رابطه منابع (سپرده ها) با مصارف (تسهیلات)
رابطه پس انداز و تورم
محدودیت های انجام تحقیق
ساختار کلی تحقیق
تعاریف واژگان
فصل دوم - ادبیات و پیشینه تحقیق
مقدمه
پول
خلاصه ای از پیدایش پول
خلاصه ای از وظایف و ویژگی های پول در جامعه
اصطلاحات مرتبط با پول
بانکداری
مؤسسات مالی و اعتباری و بانک مرکزی
تعریف مؤسسات مالی و اعتباری
اهداف مؤسسات مالی و اعتباری
بانک مرکزی
انواع بانک ها و مؤسسات مالی و اعتباری
رقابت بانک ها و مؤسسات مالی و اعتباری در جذب منابع
جذب منابع
مفهوم جذب منابع
مفهوم تعیین اهداف جذب منابع
عوامل مؤثر برجذب منابع
نقش پیش بینی در تعیین اهداف جذب منابع و ارزیابی عملکرد
پیش بینی و روش های آن
جایگاه پیش بینی در علم
تعریف پیش بینی
جایگاه پیش بینی در مؤسسات مالی و اعتباری
سیستم پیش بینی
طبقه بندی پیش بینی
شبکه عصبی و منطق فازی
شبکه عصبی
منطق فازی
شبکه عصبی فازی
پیشینه
پیشینه داخلی
پیشینه خارجی
فصل سوم - روش تحقیق
مقدمه
متدولوژی تحقیق
جامعه آماری
شیوه گردآوری اطلاعات
نحوه آماده سازی داده ها
جمع آوری داده و یکسان کردن داده ها
پاک سازی داده
انتخاب ویژگی
نمونه برداری
تبدیل داده
بررسی متغیرهای تحقیق
نظریه های تقاضای پول
متغیرهای تأثیرگذار بر منابع
ساختار شبکه عصبی- فازی
ساختار پیش بینی
ساختار تعیین اهداف
فصل چهارم - تجزیه وتحلیل داده ها
مقدمه
شبکه عصبی فازی
اجرای
طراحی الگوی شبکه عصبی فازی
اجرای مدل
روش تجزیه وتحلیل اطلاعات
اندازه گیری میزان خطا در پیش بینی
اندازه گیری میزان انحراف در تعیین اهداف جذب منابع
انحراف منابع محقق شده باهدف گذاری به روش جاری
انحراف منابع محقق شده باهدف گذاری بر اساس درصد پیش بینی
فصل پنجم - نتایج وپیشنهادات
مقدمه
بررسی نتایج سیستم پیش بینی
بررسی نتایج سیستم هدف گذاری
بررسی فرضیه و اهداف
نتیجه گیری
پیشنهادات
فهرست منابع
پیوست ها